DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

TAKİP ET

KÜÇÜKÇEKMECE'de meydana gelen kazada, en sağ şeritte ilerleyen otomobil ani manevralarla, aynı yönde sol şeritte ilerleyen otomobile çarptı. Kazada, otomobil takla atarken araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Kazaya neden olan otomobil sürücüsü kaza yerinden kaçtı.

Kaza, saat 22.20 sıralarında Küçükçekmece İstasyon Mahallesi Turgut Özel Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, en sağ şeritte ilerleyen ve henüz sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen otomobil, en sol şeritte ve aynı yönde seyir halinde olan Oktay Kara'nın hâkimiyetindeki 65 ABS 457 plakalı otomobile çarptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Oktay Kara, önünde ilerleyen 34 EHR 208 plakalı otomobile sol taraftan çarptı.  Çarpmanın etkisiyle Kara'nın yönetimindeki otomobil takla attı ve yolda savrularak trafik ışıkları direğine çarparak durabildi. Kazayı gören diğer sürücüler durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilin ön camını kırarak, içeride bulunan 3 yaralıyı çıkardı. Sağlık ekiplerinin kaza yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulansla çevredeki hastanelere sevk etti.  Öte yandan, kazaya neden olan ve henüz kimliği öğrenilemeyen otomobil sürücüsü ise kaza yerinden kaçtı. Polis ekiplerinin kaçan sürücünün yakalanması için çalışmaları sürüyor. 

Görüntü Dökümü 

---------------------- 

-Vatandaş görüntüsü 

-takla atan araç 

-ambulansın gidişi 

-Aracın kaldırılması 

-genel ve detaylar 

========================

2-KAĞITHANE'DE DAMPER ÜST GEÇİDE ÇARPTI 

Ozan URAL-Emre KURT/İSTANBUL,(DHA- KEMERBURGAZ Hasdal yolunda seyir halinde olan hafriyat kamyonunun açık kalan damperi üst geçide çarptı. Kamyondan kopan damper üst geçitte sıkışırken, çekicisi 50 metre ileride durabildi. Damperin vinç yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılmasının ardından aksayan trafik, yeniden normale döndü.

Kaza, saat 23.30 sıralarında Kemerburgaz Hasdal yolu Kağıthane istikametinde meydana geldi. Yolda ilerleyen 34 BCV 673 plakalı kamyonun damperi henüz bilinmeyen bir nedenle açıldı. Açık kalan damper, Hasdal Kışlası önündeki yaya üst geçidine çarptı. Çarpmanın etkisiyle üst geçide sıkışan damper, çekiciden ayrıldı. Damperden ayrılan çekici 50 metre ileride durabilirken sürücü ise kazayı yara almadan atlattı. 

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, karayolunun tek şeridini trafiğe kapatılırken, üst geçide sıkışan damper vinç yardımıyla kurtarıldı. Kaza sebebiyle Kemerburgaz Hasdal yolunda oluşan trafik, damperin kaldırılmasıyla tekrar normale döndü. 

Öte yandan, saatin geç olmasıyla yaya üst geçidinde kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti. Polisin kazayla ilgili incelemesi devam ediyor. 

Görüntü Dökümü

----------

Üst geçide sıkışan damper 

Damperden ayrılan çekici

Damperin sıkıştığı yerden vinç yardımıyla kurtarılması

Genel ve detay görüntüler



3-SİLİVRİ'DE BULUNAN 3 CESEDİN ARDINDAN ÇATALCA'DA DA KAZI YAPILDI

Baran AKKAYA / İSTANBUL,
DHA