Devrim Muhafızlarına ait araştırma merkezinde yangın: 2 ölü

TAKİP ET

Devrim Muhafızlarına ait araştırma merkezinde yangın: 2 ölü, başlıklı haberin detayında; İran Devrim Muhafızları Ordusu, dün Tahran'da bir araştırma merkezinde çıkan yangında yaralanan 3 çalışandan 2'sinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Reklam
Reklam

Tahran’ın batısında Devrim Muhafızları Ordusu’na ait araştırma merkezinde yangın çıkmış 3 kişi yaralanmıştı. Devrim Muhafızları Ordusu tarafından yapılan açıklamada, yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 çalışandan 2’sinin hayatını kaybettiği bildirildi. Açıklamada, “Tahran’ın batısında Devrim Muhafızları Ordusu’na ait bir araştırma merkezinin deposunda çıkan yangın sonucu 3 çalışanımız yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan 3 çalışandan 2’si maalesef ağır cerrahi operasyonlar nedeniyle hayatlarını kaybettiler” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, yangının nedenine ilişkin bir açıklama yapılmadı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Devrim Muhafızlarına ait araştırma merkezinde yangın: 2 ölü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "27.09.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Devrim Muhafızlarına ait araştırma merkezinde yangın: 2 ölü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.