Devletin oturması için yaptığı evi yarı fiyatına sattı

TAKİP ET

Devletin oturması için yaptığı evi yarı fiyatına sattı, başlıklı haberin detayında; Denizli'nin Çameli ilçesinde yaşanan bir kişinin, devletin oturması için yeniden yaptığı evi 6 ay sonra maliyetinin yarı fiyatına sattığı iddia edildi.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre; Çameli’nin Kirazlıyayla Mahallesinde yaşayan R.Ö., ailesiyle birlikte yaşadığı ve kullanılamayacak kadar kötü durumda olan evin yenilenmesi için Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına müracaat etti. R.Ö’nün talebinin ardından eski evinin yerine yenisi yapılarak, kendisine 2021 yılı Şubat ayında teslim edildi. Oturması için kendisine verilen evi 6 ay sonra satılığa çıkaran R.Ö’nün geçtiğimiz günlerde devlet tarafından yapılan evi maliyetinin yarı fiyatının altında sattığı öne sürüldü. Devletin parasıyla yapılan evin, kar amacıyla satılması büyük tepki topladı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Devletin oturması için yaptığı evi yarı fiyatına sattı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Devletin oturması için yaptığı evi yarı fiyatına sattı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.