Develi'de ilçe protokolü Engelsiz Yaşam Merkezindeki çalışmaları yerinde inceledi

Develi'de ilçe protokolü Engelsiz Yaşam Merkezindeki çalışmaları yerinde inceledi, başlıklı haberin detayında; Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Develi Kaymakamı Sinan Aslan, Engelsiz Yaşam Merkezindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Develi Kaymakamı Sinan Aslan, Yukarı Develi Mahallesinde yapımına devam edilen Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Burada açıklamalarda bulunan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “Toplam maliyeti 5 milyon lirayı aşan ve 3 bin metre kapalı alana sahip olan projemizin çalışmaları seri bir şekilde devam etmekte ve en kısa sürede hizmete sunulması için çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir” dedi.

Develi Kaymakamı Sinan Aslan da, “Emeklerinden dolayı Develi Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar’a teşekkür ederim. Çalışmaların kazasız belasız bir şekilde tamamlanmasını diliyorum” diye konuştu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Develi’de ilçe protokolü Engelsiz Yaşam Merkezindeki çalışmaları yerinde inceledi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.10.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Develi’de ilçe protokolü Engelsiz Yaşam Merkezindeki çalışmaları yerinde inceledi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.