Dev adamlar şampiyonaya Mamak'ta hazırlanıyor
Dev adamlar şampiyonaya Mamak'ta hazırlanıyor, başlıklı haberin detayında; İşitme Engelliler Basketbol Erkek Milli Takımı, 16-23 Ekim 2021 tarihleri arasında İtalya'nın Pescara kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına Mamak'ta devam ediyor.
İşitme Engelliler Basketbol Erkek Milli Takımı, 16-23 Ekim 2021 tarihleri arasında İtalya’nın Pescara kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına Mamak’ta devam ediyor. Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda faaliyetlerini sürdüren potanın dev adamları, Avrupa Şampiyonası’nda Litvanya, Yunanistan, İtalya ve Belarus ile aynı grupta mücadele edecek. Milliler, gruplarında başarı oldukları takdirde diğer gruptan yükselen ülke takımları ile çapraz müsabakalar yaparak final şansı arayacaklar. Finallere yükselme durumunda ise İşitme Engelliler olimpiyatlarına katılma hakkı kazanacaklar.
“Olimpiyat biletini alacaklar”Milli sporcuları idmanda ziyaret ederek onları Mamak’ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, “Sporcularımızın İtalya’da başarı elde ederek olimpiyat biletini de alacaklarına inanıyorum. Başta sporcularımıza, teknik ekibimize ve emeği geçen herkese şimdiden başarılar diliyorum” dedi.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Dev adamlar şampiyonaya Mamak’ta hazırlanıyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Dev adamlar şampiyonaya Mamak’ta hazırlanıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.