Derince'de hafızlık icazet töreni

TAKİP ET

Derince'de hafızlık icazet töreni, başlıklı haberin detayında; Derince Müftülüğü Cımbızlar Camii Kuran Kursu'nda hafızlık eğitimi alan ve icazet almaya hak kazanan ortaokul öğrencileri için hafızlık icazet töreni düzenlendi.

Reklam
Reklam

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda protokol üyeleri tarafından selamlama konuşmaları yapıldı. Öğrencileri tebrik eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Hafızlık dinimizde çok önemli bir mertebe. Rabb’im, ömür boyu bu güzellikleri yaşayabilmeyi bizlere nasip etsin. Bu vesileyle kıymetli öğrencilerimizi, onları yetiştiren hocalarımızı ve öğrencilerimizin ailelerini canı gönülden tebrik ediyorum" dedi. Tören, genç hafızlara başarı belgeleri ve hediyelerinin takdim edilmesinin ardından yapılan dualarla sona erdi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Derince’de hafızlık icazet töreni" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.10.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Derince’de hafızlık icazet töreni başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.