Dereye uçan otomobildekilerin imdadına itfaiye ekipleri yetişti
Dereye uçan otomobildekilerin imdadına itfaiye ekipleri yetişti, başlıklı haberin detayında; Bartın'da kar yağışının ardından kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil dereye uçtu. Otomobildeki sürücü ve yolcu itfaiye ekiplerince araçtan çıkarılarak 112 ekiplerince hastaneye kaldırıldı.
Kaza, Amasra Bartın karayolunun Uğurlar köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hüseyin Y. idaresindeki 57 FC 717 plakalı otomobil karlı yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak dereye uçtu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile 112 ve polis ekipleri sevk edildi.
Motor bölümü dereye saplanan otomobildeki sürücü Hüseyin Y. ve yolcu koltuğundaki A.Y. itfaiye ekiplerince araçtan çıkarıldı. İtfaiye erlerince dere üzerine yerleştirilen merdiven yayaların dere kenarına alınabilmesi amacıyla köprü olarak kullanıldı. Sürücü Hüseyin Y. ve ayağından yaralanan A.Y. 112 ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı.Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.Dereye uçan otomobildekilerin imdadına itfaiye ekipleri yetişti başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 12.03.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Dereye uçan otomobildekilerin imdadına itfaiye ekipleri yetişti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)