Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

TAKİP ET

Son dakika 'HABERDE İNSAN' kategorisinde yer alan habere göre; Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından "Hayat boyu öğrenme haftası" etkinlikleri kapsamında satranç, voleybol ve futbol turnuvası gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, yaptığı açıklamada, ’’Hafta boyunca düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize kupa ve madalyalarını Kaymakamımız Salih Sak ve daire amirlerimizle birlikte verdik. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor dereceye girenleri kutluyorum. Gençlerimizin geleceği için ilçemizde spor yatırımlarına her zaman ağırlık vereceğiz’’ dedi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "11.06.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan "Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.