Depresyona pes dedirten çözüm... Her gün bir bardak idrarını içiyor

TAKİP ET

İngiltere'de yaşayan 32 yaşındaki adam, idrarını içerek depresyondan ve kötü ruh halinden kurtulduğunu, yüzüne sürüp masaj yaparak da cildini nemlendirip gençleştiğini iddia etti.

Reklam
Reklam

Hampshire, Farnborough'da yaşayan 32 yaşındaki Harry Matadeen, günde bir bardak (200 ml) idrarını içiyor ve yüzünü onunla nemlendirmeyi ihmal etmiyor. Tuhaf uygulamanın cildini temiz tuttuğunu ve gençleştirdiğini, idrarını içerek ise kötü ruh halini iyileştirdiğini iddia ediyor. Harry dört yıl önce yaşadığı büyük bir depresyondan idrar içerek kurtulduğunu iddia etti. Dedi ki: "Bunun denemeye değer olduğuna ikna oldum. Taze idrarımı içtim ve karanlık bir depresyon bulutunu komple ortadan kaldırdım."

"Hatta Facebook'taki idrar gruplarında taze idrardan daha güçlü bir şey olduğunu öğrendim. Buna 'yaşlı idrar' dediler. İdrar sadece dört günlükken yaşlanmış sayılır ve fermente olduğu için iyileştirme gücü daha çoktur. Ben de 4 gün beklettiğim idrarımı denedikten sonra enerjimde ani bir artış hissettim."

"İlk başta tadı ile mücadele ettim, ama şimdi onu sevmeyi öğrendim. Şimdi idrar içmek benim büyük takıntım. Günde, 200 ml idrarı küçük yudumlar halinde içmeye çalışıyorum ve aynı zamanda her sabah yüzüme fermente olan idrarımla güzelce masaj yapıyorum. Çünkü üst düzey bir nemlendirici. Bunu uyguladığım günden bu yana beni ilk defa gören herkes 20'li yaşlarımda olduğumu düşünüyor.
Fermente idrar terapisinin gücünü keşfeden Harry Matadeen, şimdilerde hayatını bu konuda daha fazla insan yetiştirmeye adadı ve hatta bu konuda iki kitap bile yayınladı. Görünüşe göre Harry 'İdrarını içen adam' olarak bilinmekten mutlu.