Depremzedeler için ücretsiz ulaşım 3 ay daha uzatıldı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, deprem felaketinden etkilenen vatandaşlara yönelik düzenlediği ücretsiz ulaşım kolaylığını 3 ay daha uzattı. Vatandaşlar otobüs kartlarını yenileyerek kullanabilecekler.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, deprem felaketinden etkilenen vatandaşlara yönelik düzenlediği ücretsiz ulaşım kolaylığını 3 ay daha uzattı. Vatandaşlar otobüs kartlarını yenileyerek kullanabilecekler.
6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinden etkilenen vatandaşlara yönelik Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ücretsiz ulaşım kolaylığı 3 ay süreyle uzatıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatlarıyla başlatılan uygulama çerçevesinde depremden etkilenen vatandaşlara ücretsiz ulaşım kolaylığı sağlandı. Ücretsiz ulaşım kart süresi tamamlanan vatandaşların mağdur olmaması için süre 3 ay daha uzatıldı. Depremden etkilenen vatandaşlara yönelik başlatılan ücretiz ulaşım kart sürelerini 3 ay daha uzattıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve şehrimizin de çok ciddi etkilendiği asrın felaketi sonrasında evleri orta ve ağır hasar alan hemşehrlerimize verilen ücretsiz toplu taşıma kartlarının süresini 3 ay daha uzatıyoruz. Bugünleri de hep birlikte aşacağız inşallah'' ifadelerine yer verdi.
Ücretsiz otobüs kartına sahip olan vatandaşlar URFA Kart Dolum merkezlerinde kartlarını yenileyerek kullanabilecekleri bildirildi.
İHA