Deprem konutları teslim edilmeye devam ediyor

TAKİP ET

Deprem konutları teslim edilmeye devam ediyor, başlıklı haberin detayında; İzmir'de ilk anahtar teslimlerinin 17 Ocak'ta yapıldığı deprem konutları, etaplar halinde depremzede hak sahiplerine teslim edilmeye devam ediyor.

Reklam
Reklam

İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin ardından yıkılan binaların yerine inşa edilen konutlar, 17 Ocak itibariyle hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Yıkılması ile birlikte 32 kişinin hayatını kaybettiği 4. proje alanı (Emrah Apartmanı) için noter kura çekimleri yapılan depremzedelerin konut/iş yeri teslimi, 17 Ocak 13.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşti. İlk teslimlerin ardından etap etap diğer konutlar da teslim edilmeye devam ediyor. Sırasıyla 5. proje alanı (Yılmaz Erbek Apartmanı), 3. proje alanı K-2 (Ali Çolakoğlu Sitesi), 7. proje alanı (Doğanlar Apartmanı), 6. proje alanı (Egemen Apartmanı), 1. proje alanı (Barış Sitesi A Blok) ve 1. proje alanı (Barış Sitesi D Blok) için teslimler yapıldı. Bugün ise 1. proje alanı (Barış Sitesi C Blok) için teslimler yapılacak.




Deprem konutları teslim edilmeye devam ediyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Deprem konutları teslim edilmeye devam ediyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)