Denizli Berberler Odası yeni yönetimini belirliyorö

Denizli Berberler Odası yeni yönetimini belirliyorö, başlıklı haberin detayında; Denizli Berberler Odası'nın olağan seçimli genel kurulu, 16 Şubat'ta gerçekleşecek. Seçimlerde mevcut Başkan İdris Ağılönü ile geçtiğimiz dönem 1 oyla kaybeden Yakup Güleç bu yılda başkanlık için yarışacak.

Denizli Berberler Odası Başkanı İdris Ağılönü, 16 Şubat 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilecek oda seçimi öncesinde basın mensuplarıyla birlikte bir araya geldi. Yeni dönemde tekrardan aday olduğunu ve karşısında sadece aday olarak geçtiğimiz dönem 1 oyla kaybeden Yakup Güleç'le birlikte yarışacağını söyleyen Başkan Ağılönü; 22 Yıldır başkanlığa devam ediyorum. Odamızın gelir ve giderleri şeffaf bir şekilde açıktır. Birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla beraber 1495 kişi oy kullanacak. Yeni seçimimiz tüm üyelerimize şimdiden hayırlı olmasını dilerim dedi.




Denizli Berberler Odası yeni yönetimini belirliyorö başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 02.02.2022 tarihinde POLİTİKA haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. POLİTİKA haberleri kategorisinde yer alan Denizli Berberler Odası yeni yönetimini belirliyorö başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)