Denize gelince maskeler çıkarıldı

TAKİP ET

Koronavirüsten korunmak için hiçbir önlemi ihmal etmeyen genç manken, aracından inip plaja gidene kadar maskesini çıkarmadı. Deniz kenarına ulaştığında ise maskesini bir kenara koyup keyif yaptı.

Reklam
Reklam

Pandemi sırasında aylarca evinden çıkmayan model Ireland Baldwin, önceki gün sevgilisi Corey Harper ile birlikte Malibu'da plajda görüntülendi.

24 yaşındaki Baldwin, 1960'ların çizgilerini anımsatan kareli bikinisi ve saçındaki aksesuarla dikkat çekti.

Bir dönem Hollywood'un en mutlu çiftlerinden biri olarak nitelendirilen Alec Baldwin ile Kim Basinger'ın evliliğinden dünyaya gelen Ireland Baldwin, otomobilinden indiğinde üzerinde kot şortu, uzun tuniği ve maskesi vardı.

Plaja ulaşıncaya kadar maskesini yüzünden çıkarmadı Baldwin. Kumsala gittiğinde ise ilk iş olarak maskeyi çıkarıp deniz havasını içine çekti.

Bir ara sevgilisi Harper'a güneş kremi süren Baldwin, daha sonra da uzun uzun köpekleriyle oynadı.

Ireland Baldwin, koronavirüs karantinasını sevgilisi Corey Harper ile evinde geçirdi.

Sadece markete gitmek için dışarı çıkan Baldwin, sık sık evinde nasıl zaman geçirdiğini gözler önüne seren video ve fotoğraflar paylaştı sosyal medya sayfasında.

George Floyd'un öldürülmesiyle başlayıp tırmanışa geçen olaylar sırasında ise gösterilerde görüntülendi. Sevgilisi ve arkadaşlarıyla birlikte göstericilere destek veren Baldwin, bir ara da onlara yiyecek ve su dağıttı.

Ireland Baldwin, karantina sürecinde kilo almaktan yakınmıştı. Ancak genç modelin dert yandığı kadar kilo almadığı da bu kısa plaj keyfi sırasında ortaya çıktı. 

Ireland Baldwin anne ve babası gibi oyunculuk yapsa da adını moda dünyasında duyurdu.