Deniz Kuvvetleri yangına müdahale ediyor

TAKİP ET

Deniz Kuvvetleri yangına müdahale ediyor, başlıklı haberin detayında; Muğla'da bir haftadır etkili olan yangınlar nedeniyle kara ulaşımı olmayan bölgelerde Deniz Kuvvetleri yangına müdahale ediyor.

Reklam
Reklam

Muğla’nın altı farklı bölgesinde orman yangınları devam ediyor. Havadan ve karadan ekiplerin yoğun çalışması devam ederken, söndürme çalışmalarına Deniz Kuvvetleri de katılıyor. Deniz Kuvvetleri’ne ait çıkarma gemileri Ören Gökova Körfezi, Delikliyol Hisarönü Körfezi ve Marmaris Turunç Mahallesi’nde karayolu ulaşımı olmayan alanlarda denizden yangına müdahalede bulunuyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Deniz Kuvvetleri yangına müdahale ediyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Deniz Kuvvetleri yangına müdahale ediyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.