Demirtaş'ın rahatsızlığı sonrası ilk fotoğrafı ortaya çıktı

TAKİP ET

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın rahatsızlığının ardından ilk fotoğrafı ortaya çıktı. Eşiyle birlikte çektirdiği fotoğrafı Başak Demirtaş sosyal medyadan paylaşarak, "Selahattin'i her şeye rağmen iyi gördüm" dedi.

Reklam
Reklam

Edirne Cezaevi'nde tutulan HDP'nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, eşiyle birlikte çektikleri bir fotoğrafı paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde nefes almakta zorlandığı için hastaneye kaldırılan eşi Selahattin Demirtaş'ın rahatsızlığı sonrası ilk fotoğrafını paylaşan Başak Demirtaş, Twitter mesajında, "Bugün görüş günümüzdü. Selahattin'i her şeye rağmen iyi gördüm. Moralliydi, güçlüydü. Tetkikleri devam ediyor. Herkese selamı vardı. Dualarımız onunla" dedi.

"SAĞLIĞIM İYİ DEĞİL" DEMİŞTİ
Geçtiğimiz günlerde cezaevinde bilinci kapanan Selahattin Demirtaş, avukatları aracılığıyla verdiği röportajda sağlık durumuyla ilgili, "Sağlığım çok iyi değil maalesef. Avukatlarım ve milletvekilleri konunun detaylarını açıkladılar. O günden bu yana yeni bir gelişme yok. Zaman zaman göğsümdeki sancı nüksediyor, nefes alışverişimi zorluyor. Tetkikler devam ediyor. Henüz bir teşhis konulamadı" demişti.