Define için mağarayı talan ettiler

TAKİP ET

Define için mağarayı talan ettiler, başlıklı haberin detayında; Zonguldak'ta kimliği belirsiz kişi ya da kişiler Çayır Mağarası'nı talan etti.

Reklam
Reklam

Kentte mağara turizmiyle ilgilenen 49 yaşındaki Engin Zaman, kent merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Çayır Mağarası’nda yaptığı incelemede mağaranın define avı için talan edildiğini tespit etti.

Birinci derecede hassas doğal koruma alanı olarak bilinen mağaranın girişinde de plastik, şişeler atıldığını gösteren fotoğraflar çekerek sosyal medya hesabında paylaşan Engin Zaman, mağaranın içerisinde de büyükçe bir alanın kazılarak talan edildiğine dikkat çekti.

Zaman, çektiği fotoğraflarla yetkililere çağrıda bulunarak mağaraya sahip çıkılmasını istedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Define için mağarayı talan ettiler" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "27.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Define için mağarayı talan ettiler başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.