DEAŞ üyeleri İstanbul'da AVM dehşeti yaşatacaklardı

TAKİP ET

İstanbul'da istihbarat desteğiyle terör örgütü DEAŞ üyelerine teker teker darbe yapılıyor. Eş zamanlı operasyonlarla lüks hücre evlerine baskın yapılıyor ve teröristler gözaltına alınıyor. Gözaltına alınan teröristlerin itirafları ise tam anlamıyla can dolduruyor.

Reklam
Reklam

İstanbul'da son zamanlarda yaşanan bizi hem üzüyor hem de gururlandırıyor. Terör saldırılarından sonra polisin, istihbarat teşkilatıın ve özel harekat polislerinin ortak operasyonları ile DEAŞ üyeleri ifşa olmaya devam ediyor. Terör örgütlerinin son zamanlarda taktik değiştirerek eski ve harabe ev tutmak yerine oldukça lüks sitelerde daire kiraladıklarını görebiliyoruz. Bunun akabinde yakalanan teröristlerin bir yıldan fazladır bölgede olduğu ve en ufak şüphe çekmediği vatandaşların söylemleri arasıda yer alıyor. Bu durum sonucunda bizim her türlü insana iyi bir gözle bakmamız ve hemen akabinde en ufak bir şüphede polise bildirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Vatandaşların özellikle mültecilerin yaşam sürdüğü bölgelerde çok dikkatli olması gerekiyor çünkü teröristler bu tür ortamlardan çıkıyorlar.

MEYDANA GELEN PATLAMALAR DEAŞ ÜYELERİNİ İFŞA ETTİ

İstanbul’da meydana gelen patlamaları yerinde inceleyen emniyet personelinin şüphelenmesine sebep oldu çünkü evlerin ikisinde de bomba yapımında kullanılan malzemeler bulundu. Evlere baktığımızda oldukça lüks evler görebiliyoruz ki DEAŞ gibi leş kokan bir terör örgütünün pislik kuyularında yaşadığını bildiğimiz için bu durum bizi şaşırttı. Terör örgütünün Türkiye’de muhtemelen bir yıldır hazırlık yaptıkları bu büyük eylem polisimizin şüphesi sayesinde hemen engellendi. Üstelik yakalanan DEAŞ üyesi teröristin yaptığı planı duyanın ağzı açık kalıyor. Hainler öyle bir plan yapmış ki gerçekten de biz öğrendiğimizde bu kadar zeki olduklarına inanamadık.

3 AŞAMALI BOMBA EYLEMLERİ BİNLERCE KİŞİNİN ÖLÜMÜNE YOL AÇACAKTI

Az önce edindiğimiz bilgiye göre İstanbul’da yakalanan teröristlerin AVM için çok büyük bombalı eylem hazırlığında olduğu belirlendi. AVM’de 4 tane mikrodalga fırında bomba olduğu emniyet personeli tarafından belirlendi. Bunun akabinde otoparkta bulunan bombalı araçlar ve evlerden çıkan canlı bomba yelekleri her şeyi anlatmaya yetti. Uzaktan kumanda ile fırınları patlatacak olan teröristlerin otoparka koşan insanlar içinde orada bıraktıkları bombalı araçları yine uzaktan kumanda ile patlatacağı söylendi. Ayrıca eylem sonrası toplanan binlerce kişinin arasına sokacakları canlı bomba ile yine bir bombalı eylem planında oldukları yakalanan DEAŞ üyelerinin planları arasında yer alıyordu.