Datça Reşadiye'ye yeni içme suyu deposu
Datça Reşadiye'ye yeni içme suyu deposu, başlıklı haberin detayında; Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, Datça Reşadiye Mahallesi'nin su sorununu çözmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda bölgede yer alan deponun yerine yenisi inşa edilerek bölgeye hem kaliteli hem de kesintisiz hizmet verilecek.
MUSKİ Genel Müdürlüğü, Datça Reşadiye Mahallesi’nin su sorununu çözmek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Mahallede bulunan ve ömrünü tamamlamış olan 150 m3’lük su deposu yerine daha büyük kapasite ile yeni bir depo inşa edilecek. Tamamlandığında bölgeye yeterli miktarda su sağlayabilecek kapasiteli içme suyu hizmete sunulacak. Yılsonuna kadar tamamlanması planlanan yeni içme suyu deposu sayesinde bölgede eski depo nedeniyle yaşanan kesintilerin önüne geçilerek, daha kaliteli ve kesintisiz hizmet sağlanacak.
Datça’da birçok çalışma başlatan MUSKİ Genel Müdürlüğü, kısa vadeli projeleri hayata geçirerek bölgede uzun vadeli çözümler üreteceklerini iletti.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Datça Reşadiye’ye yeni içme suyu deposu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Datça Reşadiye’ye yeni içme suyu deposu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.