Damlama sulamayla uyuşturucu yetiştirmiş

Damlama sulamayla uyuşturucu yetiştirmiş, başlıklı haberin detayında; Hatay'ın Dörtyol ilçesinde ormanlık arazi içerisinde damlama sulama yöntemi ile yetiştirilen 1250 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı, Kuzuculu Mahallesi şifalı su mevkisindeki ormanlık arazi içerisinde kenevir bitkisi ekimi yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti.

Jandarma ekipleri, bölgede şüphelinin tespiti için yaptıkları takip sonucunda orman içerisinde açılan alanda damlama sulama sistemi ile yetiştirilen boyları 5 ile 30 santimetre uzunluğunda 1250 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirdi.

Z.S. isimli şahıs tarafından ekimi yapıldığı tespit edilen kenevir bitkileri jandarma tarafından sökülerek imha edildi.

Olayla ilgili şüpheli Z.S. gözaltına alındı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.

"Damlama sulamayla uyuşturucu yetiştirmiş" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "16.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Damlama sulamayla uyuşturucu yetiştirmiş başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.