Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye Yüzyılı'nın yargı vizyonunu, hukukun üstünlüğünü esas alan, gecikmeyen, güven veren, öngörülebilir bir adalet sistemi olarak belirledik."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye Yüzyılı'nın yargı vizyonunu, hukukun üstünlüğünü esas alan, gecikmeyen, güven veren, öngörülebilir bir adalet sistemi olarak belirledik." Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)"Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye Yüzyılı'nın yargı vizyonunu, hukukun üstünlüğünü esas alan, gecikmeyen, güven veren, öngörülebilir bir adalet sistemi olarak belirledik."" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA)

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın yargı vizyonunu, hukukun üstünlüğünü esas alan, gecikmeyen, güven veren, öngörülebilir bir adalet sistemi olarak belirledik.


İHA