Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Seçimiyle İlgili Çok Sert Konuştu: İşte Hırsızlık Burada

TAKİP ET

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul seçiminin iptali kararına ilişkin yaptığı açıklamada, "754 sandık kurulunun başkanları kanuna aykırı şekilde atanmıştır, işte hırsızlık buradadır." dedi.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da esnafla iftar programında konuştu. Erdoğan, İstanbul seçiminin iptali ve yenilenmesi kararıyla ilgili yaptığı açıklamada, "754 sandık kurulunun başkanları kanuna aykırı şekilde atanmıştır, işte hırsızlık buradadır. 18 sandığın sayım döküm cetveli bulunamadı." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

"NE YAPILACAKSA GELİN BİRLİKTE YAPALIM"

Hamd olsun el birliğiyle İstanbul'u bir dünya şehri haline getirdik. Eksiklerimiz yok mu? Elbette var. Bunları birlikte çözeceğiz. Yeter ki gönül bağımız güçlü olsun, yeter ki kalpten kalbe giden o yol hep açık kalsın.

Aramıza kimsenin girmesine izin vermeyelim, ne yapılacaksa gelin birlikte yapalım

"UBER KONUSU BİTMİŞTİR, UBER DİYE BİRŞEY YOK"

Ticari olarak kullanılan araçların yenilenebilmesi için ÖTV'yi sıfırlamıştık. Gerekirse önümüzdeki ay sonunda biten bu uygulamanın süresini de uzatabiliriz. UBER konusu, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti olarak bizde bitmiştir. Böyle bir şey yok. Bizim literatürümüzde UBER diye bir şey yok. UBER olayının korsan taksicilikten bir farkı yok.Taksilerimizi icabında yenileyeceğiz, gerekli desteği veririz.

Taksi modellerinde bile değişime gidilebilir, dünyanın bazı ülkelerinde bunlar farklılık arz ediyor, bu adımı atarız.

Milletle inatlaşılmaz, millete tabi olunur, hizmet edilir.

754 sandık kurulunun başkanları kanuna aykırı şekilde atanmıştır, işte hırsızlık buradadır.18 sandığın sayım döküm cetveli bulunamadı.