Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Johnson'u kabul etti

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Johnson'u kabul etti, başlıklı haberin detayında; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'u kabul etti.

Reklam
Reklam

Birleşmiş Milletler 76. Genel Kurulu için New York’a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Boris Johnson’u Türkevi’nde kabul etti. İkili ve bölgesel konuların ele alındığı görüşme basına kapalı gerçekleşti.

Görüşmede AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da hazır bulundu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Johnson’u kabul etti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.09.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Johnson’u kabul etti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.