Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı ve Libya Başkanlık Konseyi Başkanı ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı ve Libya Başkanlık Konseyi Başkanı ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi, başlıklı haberin detayında; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Cezayir ilişkileri ve Tunus'taki gelişmeler başta olmak üzere bölgesel meseleler ele alındı.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Muhammed Yunus el-Menfi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede Türkiye-Libya ilişkileri ile Tunus’taki gelişmeler başta olmak üzere bölgesel gelişmeler ele alındı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı ve Libya Başkanlık Konseyi Başkanı ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı ve Libya Başkanlık Konseyi Başkanı ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.