Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu daha başlangıç" deyip rejimin kaybını tek tek sıraladı

TAKİP ET

İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, rejim güçlerinin kayıplarını tek tek sıralayarak "Gerçek gücümüzü göstermeye daha yeni başlıyoruz. Rejimin verdikleri bu kayıplar daha başlangıç" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Konuşmasında rejimin kayıplarını tek tek sıralayarak başlayan Erdoğan, "Bu daha başlangıç" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;
"İdlib'de bugüne kadar verdiğimiz tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Bir gül bahçesine girer gibi toprağa düşen hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmadık.

Son ana kadar diplomasi kanallarının son ana kadar etkin bir şekilde işletmek için çalıştık, çabaladık. Rejime tarihinin en ağır kayıplarını verdirerek bismillah dedik.

"YERLE YEKSAN ETMEK BOYNUMUZUN BORCU"
Şu an itibariyle 135 tan, 22 zırhlı araç, 45 top 5 hava savunma rampası, 12 tanksavar, 29 monteli uçaksavar, 2 İHA, 8 helikopter 49 çeşitli araç, imha edildi. Gerçek gücümüzü göstermeye daha yeni başlıyoruz. Rejimin verdikleri bu kayıplar daha başlangıç. Biz bu gafillere Türkiye'nin gerektiğinde 'Baş veren ama baş eğmeyen' büyük bir devlet olduğunu gösterdik. Askerlerimizin canına kastedenlerin yerle yeksan etmek boynumuzun borcu.

Bir an önce Türkiye'nin belirlediği sınırların dışına çıkmazlarda omuzlarının üstünde o başlar da kalmayacak. Bizim sizinle herhangi bir derdimiz yok."