Çukur 95. bölüm izle - Çukur 4. Sezon 2. bölüm izle (Çukur son bölüm full izle): Yamaç'ı kim kaçırdı? 14 Eylül 2020

TAKİP ET

Çukur 95. bölüm full izle. Çukur 4. Sezon 2. bölüm izle. SHOW TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Çukur 95. bölüm de; (Çukur son bölüm) Karaca'nın Azer'in evine gitmesiyle 'Koçovalılar ve Azer arasında yeni bir savaş mı başlayacak?' sorusu akıllara geliyor. 14 Eylül 2020 tarihinde yayınlanan Çukur 95. yeni bölüm full izleyebilir, Çukur 95. son bölüm (4.sezon 2. bölüm) ile ilgili tüm gelişmelerden güncel şekilde haberdar olabilirsiniz. Çukur 95. bölüm haber16.com'da.

Reklam
Reklam

Çukur 95. bölüm full izle. Çukur 4. Sezon 2. bölüm izle. SHOW TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Çukur 95. bölüm de; (Çukur son bölüm) Karaca’nın Azer’in evine gitmesiyle “Koçovalılar ve Azer arasında yeni bir savaş mı başlayacak?” sorusu akıllara geliyor. 14 Eylül 2020 tarihinde yayınlanan Çukur 95. yeni bölüm full izleyebilir, Çukur 95. son bölüm (4.sezon 2. bölüm) ile ilgili tüm gelişmelerden güncel şekilde haberdar olabilirsiniz. Çukur 95. bölüm haber16.com'da.

Çukur 4. sezon da, Koçovalılar’ın düşmanları bitmiyor! Çağatay Erdenet’ten koltuğu devralan kardeşi Arık Böke’nin mahalleye gelip Yamaç Koçovalı’nın karşısına çıkması yepyeni bir fırtınanın başlangıcı oldu. Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki mücadele çok daha çetinleşirken Çukur'un dördüncü sezonunda büyük merakla beklenen Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması oyunun kurallarını tamamen değiştirecek.

ÇUKUR 95. BÖLÜM İZLE | ÇUKUR 4. SEZON 2. BÖLÜM İZLE

Çukur 95. yeni bölümde yine heyecan dorukta. Çukur 14 Eylül'de yayınlanan son bölümün de; Karaca’nın Azer’in evine gitmesiyle “Koçovalılar ve Azer arasında yeni bir savaş mı başlayacak?” sorusu akıllara geliyor. (Çukur 4. sezon 2. bölüm full izle) Cumali ve Vartolu arasındaki gerilim dikkat çekerken, Arık Böke'nin "Madem oyun istiyorlar, katılırız biz de!" sözleri mücadelenin ve aksiyonun giderek artacağını gösteriyor.

ÇUKUR 95. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE

Çukur son bölün full izle; Çukur nefesleri kesen son bölümün de; Yamaç'ın hastaneden kaçırıldığını duyan Cumali'nin tepkisi izleyenleri şaşırtırken, "Yamaç Koçovalı'yı kim kaçırdı?" sorusu büyük merak uyandırıyor. Bütün aile önce Cumali’nin Yamaç’ı vurduğunu öğrendiğinde sonra da Cumali'nin söylediği gerçeklerle bir kez daha sarsılacak. (Çukur son bölüm full tek parça izle) Yamaç’ın vurulmasını bir fırsat olarak değerlendiren Cengiz Erdenet Arık’la işlerine devam edecek ancak bu kez yollarına hiç beklenmedik, gizemli biri tarafından taş konulacak. (Çukur son bölüm tek parça izle)

ÇUKUR 95. BÖLÜM FULL İZLE

Çukur 95. bölüm full tek parça izle, Çukur 4. Sezon 2. yeni bölümüyle izleyici yine ekrana kitleyecek olan Çukur son bölüm de; Yamaç sürpriz bir isim tarafından kaçırılıp iyileştirilirken Cumali Çukur’da yeni bir devir açtığını ilan edecek. Koçovalılar yeni haberlere alışmaya çalışırken Karaca kendi kaderini çizmeyi seçecek ve Azer’le birlikte hayatlarını değiştirecek bir karar alacaklar. (Çukur 95. bölüm tek parça izle)Yamaç mahallesinin artık onun mahallesi, evinin artık onun evi olmadığını fark ettiğinde vereceği karar merak konusu olacak.

Çukur 95. bölüm (Çukur 4. sezon 2. bölüm) 14 Eylül 2020, Pazartesi akşamı ShowTV ekranlarında izleyici ile buluştu. Çukur son bölümü full izleyebilir, Çukur yeni bölümleriyle iligli tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.