Çukur 85. bölüm izle | Çukur 3. Sezon 18. bölüm izle (Son bölüm full izle) - Selim'e gelen telefon Yamaç'ın öldüğünü söylüyor! - 27 Ocak 2020 - Show TV

TAKİP ET

Çukur 85. bölüm izleyici ile buluştu! ShowTV'nin Pazartesi akşamları izlenme rekorları kıran fenomen dizisi Çukur 3. Sezon 18. bölüm de bu hafta; Selim ve Cumali, Çağatay'dan gelen paketle birlikte dehşete düşecek. İkili, Yamaç'la ilgili iyi bir haber beklerken Çağatay'a karşı kendi yöntemleriyle meydan okumaya devam edecekler. 27 Ocak 2020 tarihinde yayınlanan Çukur son bölüm full tek parça izlemek için haberimizi takip ediniz.

Reklam
Reklam

Çukur 85. bölüm izleyici ile buluştu! ShowTV'nin Pazartesi akşamları izlenme rekorları kıran fenomen dizisi Çukur 3. Sezon 18. bölüm de bu hafta; Selim ve Cumali, Çağatay’dan gelen paketle birlikte dehşete düşecek. İkili, Yamaç’la ilgili iyi bir haber beklerken Çağatay’a karşı kendi yöntemleriyle meydan okumaya devam edecekler. 27 Ocak 2020 tarihinde yayınlanan Çukur son bölüm full tek parça izlemek için haberimizi takip ediniz.

ÇUKUR 85. BÖLÜM İZLE | ÇUKUR 85. BÖLÜM FULL İZLE

Çukur yeni bölüm de bu hafta; Selim ve Cumali, Çağatay’dan gelen paketle birlikte dehşete düşecek. İkili, Yamaç’la ilgili iyi bir haber beklerken Çağatay’a karşı kendi yöntemleriyle meydan okumaya devam edecekler. Çağatay’ın yaptığı karşı hamle ise sadece Koçovalıları değil bütün Çukur’u zor durumda bırakacak.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE | ÇUKUR SON BÖLÜM FULL İZLE

Çukur son bölüm de bu hafta; Damla, geçmişten gelen hesaplarla yüzleşmek zorunda kalacak. Geçmişle hesaplaşması gereken başka bir isim de Akın olacak. Çukur’dan gelen haberle harekete geçmeye karar veren Karaca, karşısında Azer’i bulacak. Vartolu ve Mahsun’un nasıl bir hamlede bulunacağı akıllarda soru işareti yaratırken, yaşanan gelişmeler Çukur’da yepyeni bir oyunun başlamasına sebep olacak. Vartolu ve Yamaç'ın karşı karşıya geldiği anlar merakla beklenecek.

ÇUKUR 85. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

27 Ocak 2020 tarihinde Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 85. bölüm (3. sezon 18. bölüm) full izlemek için haberdaki başlıklara tklayınız.