Çukur 81. bölüm ilk sahne (sneak peek) fragmanı yayınlandı mı? Çukur 3. sezon 14. bölüm ilk sahne (sneak peek) fragmanı ne zaman yayınlanacak?

TAKİP ET

SHOW TV'nin izlenme rekorları kıran efsane dizisi Çukur 81. bölüm ilk sahne (sneak peek) fragmanı yayınlanıp yayınlanmadığı izleyici tarafından bir hayli merak ediliyor? Çukur 3. sezon 14. bölüm ilk sahne fragmanı (sneak peek) ne zaman yayınlanacak? Çukur'da Kemal'in ölümü ile sarsılan Koçovalı ve mahalleli bir taraftan intikam peşinde, bir taraftan İstanbul'u almak için mücadele ediyorlar.

Reklam
Reklam

Çukur 81. bölüm ilk sahne (sneak peek) fragmanı yayınlanıp yayınlanmadığı izleyici tarafından bir hayli merak ediliyor? Çukur 3. sezon 14. bölüm ilk sahne fragmanı (sneak peek) ne zaman yayınlanacak? Çukur'da Kemal'in ölümü ile sarsılan Koçovalı ve mahalleli bir taraftan intikam peşinde, bir taraftan İstanbul'u almak için mücadele ediyorlar.

ÇUKUR 81. BÖLÜM İLK SAHNE (SNEAK PEEK) FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur 81. bölüm e ait ilk sahne fragmanı (sneak peek) henüz yayınlanmamıştır. Çukur 81. yeni bölüm ile ilgili fragman, ilk sahne (sneak peek) tanıtımları hakkında güncel gelişmeler sayfamızda güncel olarak yer alacaktır.

ÇUKUR 3. SEZON 14. BÖLÜM İLK SAHNE (SNEAK PEEK) FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çukur 3. sezon 14. bölüm fragmanı, 81. bölüm hemen ardından yayınlanması beklenmektedir. Fakat kış mevsimi nedeniyle, soğuk hava şartlarından dolayı bazı dizilerin ilk sahne ve  fragmanları gecikerek yayına girmektedir.  Olası Çukur yeni bölüm fragmaı 19-20 Aralık 2019 tarihinde yayınlanabilir.

Çukur 81. bölüm (Çukur 3. sezon 14. bölüm), 23 Aralık 2019 Pazartesi akşamı SHOW TV ekranlarında.