Çukur 80. bölüm - Çukur son bölüm (3. sezon 13. bölüm) full tek parça izle : Cumali ölecek mi? 16 Aralık 2019 - SHOW TV

TAKİP ET

Çukur 80. bölüm de bu hafta; Azer ve Yamaç'ın arasında giderek yükselen gerilim ise bir Koçovalı'nın daha hayatını tehlikeye atacak. Azer'in saldırısı karşısında Yamaç'ın ne yapacağı merakla beklenecek. Mahalleye gelen tanıdık bir isim Koçovalılara hiç beklemedikleri bir destek sağlayacak. Çukur 3. sezon 13. bölüm (son bölüm) 17 Aralık 2019 tarihinde Show TV ekranlarında izleyici ile buluştu. Çukur son bölüm ile ilgili güncel gelişmeler haberimiz.de

Reklam
Reklam

Çukur 80. bölüm de bu hafta; Azer ve Yamaç’ın arasında giderek yükselen gerilim ise bir Koçovalı’nın daha hayatını tehlikeye atacak.  Azer’in saldırısı karşısında Yamaç’ın ne yapacağı merakla beklenecek. Mahalleye gelen tanıdık bir isim Koçovalılara hiç beklemedikleri bir destek sağlayacak. Çukur 3. sezon 13. bölüm (son bölüm) 17 Aralık 2019 tarihinde Show TV ekranlarında izleyici ile buluştu. Çukur son bölüm ile ilgili güncel gelişmeler haberimiz.de

ÇUKUR 80. BÖLÜM İZLE

Çukur son bölüm de bu hafta, Yamaç’ın yapacağı hamlenin ardından harekete geçen Azer bulduğu desteklerle Çukur’un karşısına daha güçlü çıkacak.

ÇUKUR 3. SEZON 13. BÖLÜM İZLE - (TIKLAYINIZ)

Çukur yeni bölüm de bu hafta; Azer’in saldırısı karşısında Yamaç’ın ne yapacağı merakla beklenecek. Mahalleye gelen tanıdık bir isim Koçovalılara hiç beklemedikleri bir destek sağlayacak. Yamaç ve Nehir arasında yaşanan sürpriz gelişmeler Yamaç’ı bir süre Çukur’dan uzaklaştıracak.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE

Vartolu ve Medet’in aksiyon dolu Almanya macerası ise izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Azer ve Yamaç’ın arasında giderek yükselen gerilim ise bir Koçovalı’nın daha hayatını tehlikeye atacak.

ÇUKUR 80. SON BÖLÜM (3. SEZON 13. BÖLÜM) FULL TEK PARÇA İZLE - (TIKLAYINIZ)

Çukur 3. sezon 13. bölüm (Çukur 80. bölüm) 16 Aralık 2109, Pazartesi akşamı SHOW TV ekranlarında yayınlandı.