Çukur 73. son bölüm full izle - Çukur 3. sezon 6. bölüm izle: Vartolu ve Yamaç gerçeklerle yüzleşiyor

TAKİP ET

Çukur 3 sezon 6 bölüm yayınlandı. Showtv nin izlenme rekorları kıran dizisi Çukur son bölüm (Çukur 73. bölüm) izleyici ile buluştu. 28 Ekim 2019, Pazartesi akşamı yayınlanan Çukur 73. bölüm de; Düşman, Koçovalıları en zayıf anlarında vurmayı planlıyor.

Reklam
Reklam

Çukur 73. bölüm de; Mahkeme gününün gelip çattığı, Koçovalı kadınların adliyeye geldiği, onları korku dolu gözlerle izleyen Yamaç ve Cumali’nin endişeli halleri dikkat çekiyor. Çukur 3. sezon 6. bölümde; Tehlikenin adım adım yaklaştığı, çıkan çatışmanın heyecanı yükselttiği tanıtımda Damla, Akın’la ilgili verdiği haberle Yamaç’ı şoke ediyor.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE (TIKLAYINIZ)

Çukur 3 sezon 6 son bölüm full izle; Çizgili Kenan’ın oğlu Dağhan, Murtaza’dan yardım isteyecek ve Koçovalıları en zayıf anlarında vurmayı planlayacak. Aileyi korumak için hazır olan Yamaç ve Cumali bir anlığına çaresiz kalınca yardımlarına beklenmedik biri koşacak.

ÇUKUR 73. BÖLÜM İZLE (TIKLAYINIZ)

Çukur son bölüm full tek parça izle: Koçovalıların cezaevinden çıkmak için oynadıkları oyun nefesleri kesecek. Koçovalı kadınlar, hapishanedekilerin geri dönmesini heyecanla beklerken Vartolu’nun yapacağı hamle ev halkı arasında tansiyonu yükseltecek.

ÇUKUR 3. SEZON 6. BÖLÜM (ÇUKUR 73. BÖLÜM) FULL TEK PARÇA İZLE (TIKLAYINIZ)

Çukur yeni bölüm full izle; Art arda yanlış yanlış adımlar atan Akın, Yamaç tarafından kovulunca Çukur’da bütün dengeler değişecek. Yamaç’ın Vartolu’yla yapacağı konuşma ikisini de bazı gerçeklerle yüzleştirecek.