Çukur 3. Sezon 8. bölüm izle - Çukur 75. son bölüm full tek parça izle: Azeri Yamaç gerçeğini öğreniyor!

TAKİP ET

Çukur 3. Sezon 8. bölüm yayınlandı. SHOWTV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Çukur 75. bölüm izleyici ile buluştu. Çukur son bölüm de; ; Yamaç ile Nehir arasında yaşanacak sürpriz gelişme izleyenleri şaşırtacak. Azer, Fadik'i kurtaran kişinin Yamaç olduğunu öğreniyor. Çukur 75. yeni bölüm (Çukur 3. Sezon 8. bölüm) 11 Kasım 2019 Pazartesi akşamı full tek parça olarak yayınlandı.

Reklam
Reklam

Showtv'nin reytingleri alt üste eden, izlenme rekorları kıran fenomen dizi Çukur 75. yeni bölüm ile yine heyecan doruktaydı.

ÇUKUR 75. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Çukur 75. son bölüm de; Yaşanan sürpriz gelişmeler Yamaç, Selim ve Akın arasında büyük yüzleşmenin gerçekleşmesine neden olacak. Yamaç’ın Akın’ı aileden ve Çukur’dan tamamen kopmasına yol açan sözleri, Akın’da şok etkisi yaratacak.

ÇUKUR 3. SEZON 8. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE (TIKLAYINIZ)

Çukur 3. sezon 8. son bölüm de; Akın soluğu Kutay’ın karşısında alırken, onu kardeşi olarak gören Kutay, ihanetinin bedelini ağır ödeyecek. Azer, Fadik’i kurtaranın Yamaç olduğunu öğrenecek. Selim, kızı Karaca’yı kurtarmak için Azer’in karşısına çıkacak.

ÇUKUR 75. YENİ BÖLÜM İZLE

Çukur yeni bölüm full izle; Cumali, Murtaza’nın sadakatini sınarken, bu durum bazı güçlerin birleşmesine sebep olacak. Aliço’yu kurtarmayı kafasına koyan Yamaç yeniden harekete geçecek.

ÇUKUR 3. SEZON 8. YENİ BÖLÜM İZLE

Çukur son bölüm full tek parça izle: Aliço ile Yavuz arasında yaşanan gergin dakikalar tansiyonu tırmandırırken, Vartolu ve Medet’in sonunda kavuşması ekran başındakileri gülümsetecek. Yamaç’ın Aliço’ya ulaşıp ulaşmayacağı büyük bir heyecanla beklenirken, Yamaç ile Nehir arasında yaşanacak sürpriz gelişme izleyenleri şaşırtacak.

Çukur yeni bölümleri her Pazartesi akşamı SHOWTV ekranlarında.
 

Çukur 75. son bölüm full izle - Çukur 3. sezon 8. son bölüm izle - Çukur 3. sezon 8. (Çukur 75) yeni bölüm izle