Çukur 3. Sezon 3. Bölüm izle | Çukur 70. bölüm izle | Çukur son bölüm full tek parça izle

TAKİP ET

Çukur 3. Sezon 3. bölüm de Salih farklı bir cezaevine naklediliyor. Çukur 70. bölüm de cezaevinden kaçan Cumali intikam ateşi ile yanıyor. ShowTV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur 3. sezon 3. son bölüm (Çukur 70. son bölüm) full tek parça izleyici ile buluştu. 30 Eylül 2019 (30.09.2019) Çukur son bölümü haberimizden takip edebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Çukur 3. sezon 3. bölüm (Çukur 70. son bölüm) 30 Eylül 2019 Showtv ekranlarında yayınlandı. Yamaç, Timsah Celil'i öldürerek babasının intikamı almaya devam ediyor. Salih ise cezaevinde nakil olarak, yeni sorunlar ile başbaşa kalıyor. Cezaevinden kaçan Cumali ise intikam ateşi ile yanıyor. Çukur son bölüm heyecan ve aksiyon yine dorukta.

ÇUKUR 3. SEZON 3. BÖLÜM İZLE

Çukur 3. sezon 3. bölüm de, Babasının intikamının peşine düşen Yamaç, Timsah Celil'i öldürdükten sonra bu kez intikam oyununu Efsun’la devam ettiriyor. Yamaç’ın, Efsun karşısındaki hamlesi merakla bekleniyor.

ÇUKUR 70. BÖLÜM İZLE

Çukur 70. yeni bölüm de nda, Cezaevinde mücadele veren Koçovalılar bir hayli zor zamanlar geçirmektedir. Dışarı da ve içeride Koçovalılar hem intikam savaşı, hemde yaşama savaşı veriyor. 

ÇUKUR 3. SEZON 3. SON BÖLÜM İZLE

Çukur 3. sezon 3. son bölüm de Başka bir hapishaneye nakledilen Vartolu Salih’in sorunlar yaşadığı görülürken, cezaevinden kaçan Cumali intikam ateşiyle yanıyor.

ÇUKUR 70. SON BÖLÜM İZLE

Çukur 70. son bölüm de Azer ve ailesinin ateş hattında kaldığı heyecan dolu tanıtımda Yamaç, son hedefinin arkasında beliriyor. Efsun’a silah doğrultan Yamaç’ın tetiği çekip çekmeyeceği ise merakla bekleniyor.

ÇUKUR 3. SEZON 3. BÖLÜM (ÇUKUR 70. BÖLÜM) FULL TEK PARÇA İZLE

Çukur 3. sezon yeni bölümleri her Pazartesi akşamı saat 20:00'da ShowTV'de.