Çukur 3. sezon 10. bölüm full izle - Çukur 77. bölüm izle (son bölüm) : 25 Kasım 2019 Show TV

TAKİP ET

Çukur 77. son bölüm izle yici ile buluştu. ShowTV'nin, Pazartesi akşamları izlenme rekorları kıran dizisi Çukur 77. bölüm, 25 Kasım 2019 tarihinde yayınlandı. Heyecan ve aksiyonun dinmediği Çukur 3. sezon 10. bölüm de; Efsun'un müdahale etmesiyle Azer ile Yamaç kavgalarına kısa bir süre ara vermek zorunda kalırlar. Akın içinde bulunduğu durumdan çıkmak için kendini eski müttefiklerine kabul ettirmenin bir yollarını arıyor. Çukur 77. bölüm full izle mek için haberimizde kalınız.

Reklam
Reklam

Çukur 77. son bölüm izle yici ile buluştu. ShowTV'nin, Pazartesi akşamları izlenme rekorları kıran dizisi Çukur 77. bölüm, 25 Kasım 2019 tarihinde yayınlandı. Heyecan ve aksiyonun dinmediği Çukur 3. sezon 10. bölüm de; Efsun’un müdahale etmesiyle Azer ile Yamaç kavgalarına kısa bir süre ara vermek zorunda kalırlar. Akın içinde bulunduğu durumdan çıkmak için kendini eski müttefiklerine kabul ettirmenin bir yollarını arıyor. Çukur 77. bölüm full izle mek için haberimizde kalınız.

ÇUKUR 77. BÖLÜM İZLE - (TIKLAYINIZ)

Çukur son bölüm de; Efsun’un müdahale etmesiyle Azer ile Yamaç kavgalarına kısa bir süre ara vermek zorunda kalırlar. Akın içinde bulunduğu durumdan çıkmak için kendini eski müttefiklerine kabul ettirmenin bir yollarını arıyor. 

ÇUKUR SON BÖLÜM FULL İZLE

Çukur 3. sezon 10. son bölüm de, Ziya’dan edindiği bilgiler doğrultusunda kafasındaki sorular iyice artan Vartolu Sadettin, peşine düşdüğü babasının katiline biraz daha yaklaşmak için mücadelesini sürdürüyor. Yamaç, kendisini kimin ve kimler tarafından kurtardığını bulmaya çalışıyor. Yamaç, yeterince sorunla ve problem ile uğraşırken Nehir’in Çukur'a sürpriz bir şekilde gelişi kafasında daha büyük soru işaretlerine yol açıyor.

ÇUKUR 3. SEZON 10. BÖLÜM İZLE - (TIKLAYINIZ)

Çukur 3. sezon 10. son bölüm full izle; İdris babanın yokluğu derin bir şekilde tekrar hissediliyor. Aliço kendine gelmesiyle birlikte İdris babayı sorması bütün herkesi derinden etkiliyor. Çukur ahalisinin Çukur'a yapılması muhtemel bir saldırıya hazır durumdayken, hiç ummadıkları bir yerden vuruluyorlar. 

ÇUKUR 3. SEZON 10. BÖLÜM (ÇUKUR 77. BÖLÜM) FULL TEK PARÇA İZLE

Çukur yeni bölümleri her Pazartesi akşamı SHOW TV ekranlarında izleyici karşısında. 25 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan Çukur 3. sezon 10. son bölüm (Çukur 77. son bölüm) full tek parça izlemek için tıklayınız.