Çukur 2.Sezon 34.Bölüm Fragmanı: Çukur 67. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali): 'Gittiğin yerde Baykal'a, Çeto'ya, Mahsun'a beni sor'

TAKİP ET

ShowTV'nin izlenme rekorları kıran, fenomen dizi Çukur 2.Sezon 34.Bölüm Fragman: Çukur 67. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Sezon finali ile son bölümüyle ekranlara gelecek olan Çukur final bölümüyle izleyici ekrana kilitleyecek. Çukur Çukur 2.Sezon 34.Bölüm : Çukur 67. Bölüm ile ilgili güncel gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Çukur 2.Sezon 34.Bölüm Fragmanı : Çukur 67. Bölüm Fragmanı yayınlandı.

Çukur 2.Sezon 34.Bölüm Fragmanı izle
! Her bölümüyle izleyici ekrana kilitleyen ShowTV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur sezon finaliyle ekranlara gelecek. Çukur 67. bölümde Uzun zamandır merakla beklenen Yücel-Yamaç karşılaşmasının nefes kestiği tanıtımda öfkesine hakim olamayan Yamaç, Yücel’e hesap soruyor.

ÇUKUR 2. SEZON 34. BÖLÜM FRAGMANI İZLE (SEZON FİNALİ)

Çukur 67. bölüm fragmanı izle! Çukur 67. bölümde, Yamaç, “Gittiğin yerde Baykal’a, Çeto’ya, Mahsun’a beni sor. Benim kim olduğumu çok iyi biliyorlar. Yamaç Koçovalı ben!” sözleriyle Yücel’in yanından ayrılırken, yükselen alevler heyecanı yükseltiyor. Sezon finaliyle ekran yolculuğuna kısa bir ara verecek Çukur’da Yücel’e ne olacağı ve değişecek dengeler merakla bekleniyor.

ÇUKUR 66. BÖLÜM FRAGMANI İZLE (SEZON FİNALİ)

Çukur sezon finali olan son bölümü; Çukur 2.Sezon 34.Bölüm (Çukur 67. Bölüm) 27 Mayıs 2019 Pazartesi akşamı saat 20:00'da ShowTV ekranlarında yayınlanacak.