Çukur 2. Sezon 30. Bölüm Fragman - Çukur 63. Bölüm Fragman (İlk Sahne - Sneak Peek) yayınlandı mı?

TAKİP ET

Çukur 2. Sezon 30. Bölüm Fragman - Çukur 63. Bölüm Fragman (İlk Sahne - Sneak Peek) yayınlandı mı? Çukur yeni bölümden sonra izleyicinin merakla beklediği Çukur 2. Sezon 30. Bölüm Fragman - Çukur 63. Bölüm Fragman (İlk Sahne - Sneak Peek) maleseef yayınlanmamıştır.

Reklam
Reklam

ShowTV'nin fenomen dizisi Çukur 2. Sezon 30. Bölüm Fragman - Çukur 63. Bölüm Fragman (İlk Sahne - Sneak Peek) yayınlandı mı?

Çukur izleyicisinin merakla beklediği Çukur 2. Sezon 30. Bölüm Fragman - Çukur 63. Bölüm Fragman (İlk Sahne - Sneak Peek) henüz yayınlanmamıştır.

Çukur 2. Sezon 30. Bölüm Fragman (Çukur 63. Bölüm Fragman) ile ilgili herhangi bir ilk sahne - fragman yayınlandığı takdirde haberimizde yer alacaktır. 

Çukur dizisi ile ilgili yeni bölü veya yeni fragmanla ilgili gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

ÇUKUR 2. SEZON 29. BÖLÜM'DE NELER YAŞANMIŞTI?


Bu hafta, Çukur 2. Sezon 29. Bölümünde (Çukur 62. Bölüm); Sahte Baykal’ın vurulması, Yamaç’ı cevapsız sorularla bırakacak. Yamaç, Yüzüklü’nün peşine düşerken Cumali’nin, Timsah’ın elinde olduğunu öğrenmesi herkesin hedefini bir anda değiştirecek. Ancak bu sırada da Yüzüklü boş durmayacak ve planlarını uygulamaya devam edecek.

ÇUKUR 2. SEZON 29. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Vartolu Sadettin, sürpriz şekilde Cumali’nin yardımına yetişerek kendini tehlikeye atacak. Koçovalı Kardeşler, Medet’le birlikte omuz omuza mücadele edip kurtulmaya çalışırken, İdris ve Meliha ise yıllar sonra Gül Pavyonu’na giderek eski defterleri açacak.

ÇUKUR 62. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Haftalardır ekran başındakilerin heyecanla beklediği Yüzüklü’nün kim olduğu sorusu cevap bulurken, Koçovalılar Yüzüklü’nün beklenmedik hamlesiyle aralarından birini kaybetme korkusuyla yüzleşecekler.

ÇUKUR SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) FULL TEK PARÇA İZLE

Çukur yeni bölümü her Pazartesi akşamı ShowTV'de.