Çukur 124. bölüm fragmanı izle! Çukur 124. bölüm ilk sahne (sneak peek) tanıtım fragmanı yayınlandı mı? Show TV YouTube

TAKİP ET

Çukur 124. bölüm fragmanı. Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı SHOW TV kanalında veya YouTube sayfasında yayınlandı mı? 12 Nisan 2021 Pazartesi akşamı 124. yeni bölümüyle ekrana gelmesi beklenen Çukur 124. bölüm de neler yaşanacak? Vartolu amca'nın yanında durup kardeşlerine karşı mücadele ederken, Yamaç ve Cumali bundan sonra ne yapacak? Her Pazartesi yeni bölümü merakla beklenen Çukur 124. bölüm fragmanı haber16.com da izleyin! Çukur 4. Sezon 32. bölüm fragmanı izle (ilk sahne)

Reklam
Reklam

Çukur 124. bölüm fragmanı. Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı SHOW TV kanalında veya YouTube sayfasında yayınlandı mı? 12 Nisan 2021 Pazartesi akşamı 124. yeni bölümüyle ekrana gelmesi beklenen Çukur 124. bölüm de neler yaşanacak? Vartolu amca’nın yanında durup kardeşlerine karşı mücadele ederken, Yamaç ve Cumali bundan sonra ne yapacak? Her Pazartesi yeni bölümü merakla beklenen Çukur 124. bölüm fragmanı haber16.com da izleyin!

ÇUKUR 124. BÖLÜM FRAGMANI

Çukur dizisinin gelecek hafta yayınlanması beklenen yeni bölüm ve yeni bölüme ait fragman ne zaman yayınlanır? Çukur 124. bölüm fragmanı yayınlandığı gibi sayfamızda güncel olarak yer verilecektir.

ÇUKUR 4. SEZON 32. BÖLÜM FRAGMANI

Çukur 124. bölüm fragmanı YouTube videosu ve SHOW TV de yayınlanan videosunu yayınlandığı hemen paylaşacağız. Çukur 124. bölüm ve fragman, tanıtım güncel haberleri için haber16.com da kalınız.

Çukur 124. bölüm 12 Nisan 2021 de saat 21:00 da SHOW TV ekranlarında.

ÇUKUR 5 NİSAN SON BÖLÜM DE YAŞANANLAR;
Yamaç’a bir türlü engel olamayan Amca ve Vartolu arasında sonunda ipler gerilecek ve Vartolu Yamaç’ı durdurmak için harekete geçecek. Cumali ve Yamaç, sürpriz bir misafirin yardım isteğine karşılık verecek. İkiye bölünen mahalleli Yamaç ve Vartolu’nun arkasında yer alırken aralarındaki aksiyon nefesleri kesecek. Cumali, kapısına bırakılan eski bir hediye sayesinde büyük mutluluk yaşarken, Akın ve Yamaç yüzleşmesi gözleri yaşartacak. Tüm aileyi bir araya getirmek isteyen Yamaç, bu hedefi için ilk hamlesini yapacak. Cumali Amca Koçovalılar’dan birinin Yamaç'ın tarafında olduğunu öğrenecek ve bu bölümde Çukur'un ana karakterlerinden biri Çukur'a veda edecek.