Covid 19 aşısı Forum Diyarbakır'da randevusuz başladı

TAKİP ET

Covid 19 aşısı Forum Diyarbakır'da randevusuz başladı başıklıklı son dakika haberinde; Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü ile Form Diyarbakır arasında yapılan anlaşma ile Covid 19 aşı uygulama noktası oluşturuldu.

Reklam
Reklam

Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi zemin katında oluşturulan Covid 19 aşı noktasıyla vatandaşlara randevusuz aşı yapılmaya başlandı. Forum Diyarbakır AVM’den yapılan açıklamada, "Tüm hijyen tedbirlerini alarak açmış olduğumuz Covid 19 aşı uygulama noktamızı Diyarbakır halkına ve çalışanlarımızın hizmetine sunduk" denildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Covid 19 aşısı Forum Diyarbakır’da randevusuz başladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.06.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan "Covid 19 aşısı Forum Diyarbakır’da randevusuz başladı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.