Çorum'da yaşlı adam evinde ölü bulundu

TAKİP ET

Çorum'da yaşlı adam evinde ölü bulundu, başlıklı haberin detayında; Çorum'un Sungurlu ilçesinde 84 yaşındaki şahıs yalnız yaşayan evinde ölü bulundu.

Reklam
Reklam

Olay, ilçeye bağlı Sunguroğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşadığı öğrenilen 84 yaşındaki Ahmet Okcanoğlu’ndan bir süredir haber alamayan komşuları konuyu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 acil servis ekibi, evde yapıtıkları incelemede yaşlı adamın bir süre önce hayatını kaybettiğini belirledi.

Tek başına yaşadığı evde hayatını kaybeden yaşlı adamın cenazesi, otopsi için Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis ekiplerinin olayla ilgili olarak başlattığı soruşturma devam ediyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Çorum’da yaşlı adam evinde ölü bulundu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Çorum’da yaşlı adam evinde ölü bulundu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.