Çorum'da yangın 1 ev ve samanlık yandı

TAKİP ET

Çorum'da yangın 1 ev ve samanlık yandı, başlıklı haberin detayında; Çorum'un Mecitözü ilçesinde çıkan yangında 1 ev ve samanlık yandı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Geykoca Köyün’de bir evin samanlık kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler samanlığın yan tarafında bulunan eve de sıçradı. Vatandaşların ihbarı üzerine Mecitözü ve Çorum Belediyesi’ne ait çok sayıda itfaiye köye sevk edildi. Alevlere teslim olan saman balyaları zaman zaman itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı. Uzun uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangın samanlıkta ve yaşlı bir çifte ait olduğu öğrenilen evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Çorum’da yangın 1 ev ve samanlık yandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Çorum’da yangın 1 ev ve samanlık yandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.