Çorlulu öğrenciye en iyi sunum ödülü

TAKİP ET

Çorlulu öğrenciye en iyi sunum ödülü, başlıklı haberin detayında; Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde eğitim-öğretim veren kurumlar arasında yer alan Atakent İlkokulu öğrencilerinden 3/E sınıfı öğrencisi Işıknas Gürler TEKNOFEST'te sadece bir takıma verilen en iyi sunum ödülünü almaya hak kazandı.

Reklam
Reklam

Atakent İlkokulu 3/E sınıfı öğrencisi Işıknas Gürler’in Afazili Bireylerde Konuşma Yetisinin Geri Kazandırılmasına Yönelik Kutu Oyunu Haydi Konuşalım projesi ile TEKNOFEST finallerine katıldı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Çorlulu öğrenci Işıknas Gürler projesi ile TEKNOFEST İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Engelli Dostu Kategorisinde sadece bir takıma takdim edilen En İyi Sunum Ödülünü almaya hak kazandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Çorlulu öğrenciye en iyi sunum ödülü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "27.09.2021" tarihinde "BİLİM VE TEKNOLOJİ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "BİLİM VE TEKNOLOJİ" haberleri kategorisinde yer alan Çorlulu öğrenciye en iyi sunum ödülü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.