Çöken evin altında kalan keçi kurtarıldı

Son dakika 'ASAYİŞ' kategorisinde yer alan habere göre; Kastamonu'da çöken metruk evin altında kalan keçi, itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da merkeze bağlı Uzunoluk Köyü Aynacılar Mahallesi’nde bulunan metruk ahşap ev, henüz bilinmeyen nedenle çöktü. Çöken evi kontrol etmek için giden köylüler, bir keçinin göçük altında kaldığını gördü. Bunun üzerine köylüler, itfaiye ekiplerini arayarak yardım talebinde bulundu. İhbar üzerine köye giden AFAD ve itfaiye ekipleri, göçük altında kalan keçiyi sağ çıkartarak sahibine teslim etti. Köylüler, itfaiye ve AFAD ekiplerine teşekkür etti.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Çöken evin altında kalan keçi kurtarıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "02.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Çöken evin altında kalan keçi kurtarıldı" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.