Çocukların yüzünü gülümseten proje

TAKİP ET

Çocukların yüzünü gülümseten proje, başlıklı haberin detayında; Seyyid Burhaneddin Gençlik Merkezi tarafından yürütülen 'Gülümseyin Çocuklar' Projesi, çocukların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Reklam
Reklam

Gençlik Merkezinde görev alan gençlik liderleri ve genç gönüllüleri, İncesu ilçesine bağlı Garipçe Köyüne giderek burada köy okulunda eğitim gören çocukları ziyaret etti. Çocuklarla sokak oyunları ve yüz boyama gibi birçok etkinlik gerçekleştiren gönüllüler, çocuklara unutulmayacak bir gün yaşattı.

Etkinliklerin sonunda gençlik liderleri çocuklara kırtasiye malzemeleri hediye etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Çocukların yüzünü gülümseten proje" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Çocukların yüzünü gülümseten proje başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.