Çocukların içinde bulunduğu araçla eroin taşıyan çift polise yakalandı

TAKİP ET

Çocukların içinde bulunduğu araçla eroin taşıyan çift polise yakalandı, başlıklı haberin detayında; Muş'ta şüphe uyandırmamak için 2 çocuğuyla birlikte uyuşturucu sevkiyatı yapan çift, otomobillerinde zulaladıkları 40 kilo 900 gram eroinle polise yakalandı.

Reklam
Reklam

Hakkari’den otomobilleriyle yola çıkan S.T. ve eşi R.H.T., Muş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince takibe alındı. Muş’un girişindeki polis uygulama noktasında durdurulan araçta narkotik köpeği Thor’un da desteğiyle yapılan arama yapıldı. 2 çocuğun da içerisinde bulunduğu aracın göğsünde 80 paket halinde zulalanmış 40 kilo 900 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin özverili çalışması sonucu burada gözaltına alınan S.T. ve eşi R.H.T. emniyete sevk edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye götürülen çift tutuklandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Çocukların içinde bulunduğu araçla eroin taşıyan çift polise yakalandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Çocukların içinde bulunduğu araçla eroin taşıyan çift polise yakalandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.