CNN sunucusu, Trump'ın mektupla alay etti

TAKİP ET

ABD'li sunucu, ABD Başkan'ı Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Barış Pınarı Harekatı nedeniyle yazdığı skandal mektupla alay etti.

Reklam
Reklam

Amerikan yayın kuruluşu CNN'in sunucuların Don Lemon, ABD Başkanı Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Barış Pınarı Harekatı nedeniyle yazdığı 9 Ekim tarihli mektupla alay etti. Ünlü sunucu Lemon, Trump'ın gönderdiği mektubun ekrana yansıyan "Eğer bunu doğru ve insani şekilde yapabilirseniz, tarih size olumlu bakacaktır. Eğer iyi şeyler olmaz ise sizi sonsuza kadar şeytan olarak görecektir. Katı bir adam olmayın. Sizi daha sonra arayacağım." kısmını okuyor.

TRUMP'IN "SENİ SONRA ARAYACAĞIM" MESAJIYLA DALGA GEÇTİ
Mektup ekrandan çekildiğinde tekrar izleyici karşısına gelen Lemon kahkaha atmaya başlıyor. Lemon, mektuptaki "Seni sonra arayacağım" mesajıyla dalga geçerek bir yandan gülerken, "Orada ciddi bir durum yaşanıyor" diyor. Don Lemon, Suriye'de yaşanan kritik ve önemli gelişmeler karşısında Trump'ın "Seni sonra arayacağım" ifadesiyle dalga geçiyor. CNN'in Washington muhabiri Jake Tapper da "mektubu sahte sandığını fakat gerçek olduğunu" söyledi.