Çizdikleri resimleri alzheimer hastası büyüklerine armağan edecekler
Çizdikleri resimleri alzheimer hastası büyüklerine armağan edecekler, başlıklı haberin detayında; Tepebaşı Belediyesi'nin destekleri ile Boyalı Parmaklar Çocuk Ressamlar Topluluğu'nun düzenlediği anlamlı etkinlikte, çocukların çizdiği resimler, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde alzheimer hastası büyüklerine armağan edecek.
Atila Özer Karikatürlü Ev'de düzenlenen etkinlikte Boyalı Parmaklar Çocuk Ressamlar Topluluğu, alzheimer hastaları için resim yapıyor. Bu kalp seni unutur mu? adlı etkinliğe katılan 15 çocuk, sevgilerini yansıttıkları resimler aracılığıyla tuvale döktü. Çocuklar, Hayatın her anında bizden sevgilerini ve desteklerini hiç eksik etmeyen Alzheimer hastası sevgili büyüklerimize duyduğumuz sevgiyi ve onlara verdiğimiz önemi bir kez hissettirebilmek adına bu etkinliği düzenledik. Her fırsatta yanlarında olduğumuz sevgili büyüklerimizle pandemi sebebiyle ayrı ortamlarda olsak da kalben her zaman yanlarındayız dedi.
Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de çalışmada emeği geçen genç ressamlara ve öğrenci koçu Sema Şirvan'a teşekkür belgesi takdim etti. Çocukların ellerinden çıkan resimler, 14 Şubat'ta alzheimer hastalarına hediye edilecek.Çizdikleri resimleri alzheimer hastası büyüklerine armağan edecekler başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 07.02.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Çizdikleri resimleri alzheimer hastası büyüklerine armağan edecekler başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)