Çıplak antrenmanlarıyla olan olan sporcu kariyerinde yeni sayfa açıyor

TAKİP ET

Karantina sürecinde kendisi gibi dövüşçü olan eşi Austin Vanderford ile çıplak bir şekilde antrenman yapan ve bu anları sosyal medyadan paylaşan Paige VanZant, dünyanın en büyük dövüş organizasyonlarından birisi olan UFC'yi bırakıyor.

Reklam
Reklam

Karantina sürecinde kendisi gibi dövüşçü olan eşi Austin Vanderford ile çıplak bir şekilde antrenman yapan ve bu anları sosyal medyadan paylaşan Paige VanZant, tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Paylaşımlarına hali hazırda hız kesmeden devam eden güzel dövüşçü, kariyeriyle ilgili yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. VanZant, dünyanın en büyük dövüş organizasyonlarından birisi olan UFC'yi bırakıyor.

Geçtiğimiz günlerde yeniden ringe çıkan Birleşik Amerikalı sporcunun UFC'den ayrılıp Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) organizasyonuna katılacağı öğrenildi.

26 yaşındaki VanZant, Instagram paylaşımında "Oyunu değiştirmekle ilgili..." ifadelerine yer verdi ve takipçilerini heyecanlandırdı. BKFC'de çıkacağı ilk maçının kasım ayında olması beklenen VanZant, "Çok heyecanlıyım. BKFC ile büyük bir sözleşme imzaladığımı herkese duyuyorum. Bu büyük bir haber. Hayallerim gerçek oldu. Gerçekten ilk maçımın duyurusuna yapmak için sabırsızlanıyorum" dedi.