"Cimri" kahkahaya boğdu - Bursa Haberleri
"Cimri" kahkahaya boğdu, başlıklı haberin detayında; İnegöl Belediyesi'nin Yıldızların Altında Açık Hava Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında sahnelenen Moliere'in "Cimri" tiyatro oyunu, İnegöllülere kahkaha tufanı yaşattı.
15 Ağustosa kadar devam edecek faaliyetler her hafta sonu Amfi Tiyatroda pandemi kuralları çerçevesinde yapılıyor. Temmuz ayının ilk haftası Irmak Arıcı konseri ve Ziyafet Sofrası tiyatro gösterisi ile başlayan Yıldızların Altında Açık Hava Kültür Sanat Etkinliklerinin ikinci haftasında da Mahalle Takımları Sergisi, Yetenek Sirkiniz Gösterisi ve Altar 80’ler 90’lar konseri yapılmıştı. 3’üncü haftada da Oz Ülkesi Çocuk Tiyatro Gösterisi izleyici ile buluştu. 24 Temmuz Cumartesi akşamı Melda Kuyucu Kılıç ve İnegöl Belediyesi TSM korosunun konseriyle devam eden faaliyetlerde, pazar akşamı da İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatrosunun sahneye taşıdığı Fransız komedya yazarı Moliere’in eseri “Cimri” tiyatro oyunu sahnelendi.
2 perdelik komedi oyununu Volkan Derman yönetti. Moliere’in ‘Cimri’si, Paris’in burjuva kesiminin çılgınlık hâline ulaşmış para tutkusunun komedyasını sahneye taşıyor.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"“Cimri” kahkahaya boğdu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "26.07.2021" tarihinde "KÜLTÜR SANAT" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "KÜLTÜR SANAT" haberleri kategorisinde yer alan “Cimri” kahkahaya boğdu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.