Çıldır'da Çanakkale Zaferi coşkusu
Çıldır'da Çanakkale Zaferi coşkusu, başlıklı haberin detayında; Ardahan'ın Çıldır ilçesinde 18 Mart Çanakkale zaferinin 107. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Çıldır 93 harbi şehitliği önünde başlayan törene protokol üyeleri, STK temsilcileri ve kamu kurum amirleri katıldı. 93 Harbi Şehitliğinin önünde başlayan tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından ilçe müftü tarafından dua verilmesi ile sona erdi. Aşıkşenlik Kültür merkezi konferans salonunda devam eden törende öğrenciler tarafından şiirler, oratoryo ve farklı gösteriler izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.
Çıldır'da Çanakkale Zaferi coşkusu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 18.03.2022 tarihinde KÜLTÜR SANAT haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. KÜLTÜR SANAT haberleri kategorisinde yer alan Çıldır'da Çanakkale Zaferi coşkusu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)