Çifteler'de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

TAKİP ET

Çifteler'de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı, başlıklı haberin detayında; Eskişehir'de İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenledikleri çalışmada 3 kişiyi yakaladı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgilere göre, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma düzenledi. İstihbarat çalışmaları neticesinde ekipler tarafından Çifteler ilçesinde Ç.D., R.E. ve E.T. isimli şahısların uyuşturucu ve uyarıcı madde kullandıklarını ve bulundurduklarını tespit edildi. KOM Şube ve Çiftelere İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda şüphelilerin içerisinde bulundukları otomobil Çifteler’de durduruldu. Yapılan üst aramasında E.T. isimli şahsın üzerinde 5 gram bonzai, araç içerisinde ise 8 gram esrar ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddeler muhafaza altına, şüpheliler Ç.D.,R.E. ve E.T. ise gözaltına alındı. Çifteler İlçe Jandarma Komutanlığı’nda işlemleri tamamlanan şüpheliler “Kullanmak amacıyla uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, bulundurmak ” suçundan adliye sevk edildi.

Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Çifteler’de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Çifteler’de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.