Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: "Ciğerlerimiz yandı"

TAKİP ET

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: "Ciğerlerimiz yandı", başlıklı haberin detayında; Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Manavgat'ta ormanlarımızla birlikte bizim de ciğerlerimiz yandı. 12 ekibimiz ve mobil laboratuvarlarımızla hasar tespit çalışmalarımızı hızla neticelendireceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Bakan Kurum sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Manavgat’ta ormanlarımızla birlikte bizim de ciğerlerimiz yandı. Yangın faciasından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hasar tespit çalışmaları için ildeki ekiplerimizin yanı sıra bölgeye çevre illerden ekiplerimizi sevk ediyoruz.

Yangının söndürülmesine müteakip ilçemizde toplam 12 ekibimiz ve mobil laboratuvarlarımızla hasar tespit çalışmalarımızı hızla neticelendireceğiz. Yangından etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını bir an önce saracağız” ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: “Ciğerlerimiz yandı”" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: “Ciğerlerimiz yandı” başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.