Çengelköy'de vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi gösterisi

TAKİP ET

Son dakika 'POLİTİKA' kategorisinde yer alan habere göre; Çengelköy'de vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak hediye etti.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü’nden ayrıldığı sırada Çengelköy’de kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları görünce makam aracını durdurdu. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Çengelköy’de vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgi gösterisi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "12.06.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan "Çengelköy’de vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgi gösterisi" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.